Wiki

 

Digitaal Informatiebestand Barneveld

Welkom bij het Digitaal Informatiebestand Barneveld, dé online bedrijvengids van deze regio. Het Digitaal Informatiebestand Barneveld is een initiatief van Uitgeversgroep van Zwienen en 

Is een nauwkeurige database

Beschikt over informatie van alle bedrijven in Barneveld

Laat u eenvoudig selecteren

Geeft u direct de belangrijkste contactpersonen

Bent u op zoek naar een telefoonnummer van een restaurant in de omgeving van Barneveld? Of heeft u een hovenier nodig voor het onderhouden van uw tuin? Het Digitaal Informatiebestand Barneveld vindt het voor u. Onze database bevat adressen, telefoonnummers en e-mailadressen van bedrijven in alle voorkomende branches. 

Adressen opvragen

Wanneer u op zoek bent naar een adres kunt u op www.dib.nl zoeken via:

Naam
Plaats
Branche

U kunt zelf bepalen welke rubrieken u wilt ontvangen. 

Adverteren

Heeft u een bedrijf in Barneveld en bent u op zoek naar een goede manier om direct uw juiste doelgroep te bereiken? Het Digitaal Informatiebestand Barneveld biedt perfecte mogelijkheden. De meest voor de hand liggende manier om in het Digitaal Informatiebestand Barneveld te adverteren is door het plaatsen van banners. Banners zijn afbeeldingen met als doel om bezoekers ervan te overtuigen om erop te klikken, waarna de bezoekers doorgestuurd worden naar de website van de adverteerder. 

Wilt u adverteren in het Digitaal Informatiebestand Barneveld? Of heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. 

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Banner aanmelden

Banner aanmelden

Banner aanmelden

Het laatste nieuws in Barneveld: